I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, 21 August 2011

SHOPPING..

assalamualaikum & salam 1 malaysia to all my beloved reader.... <3 <3
shopping! shopping! shopping!!!
tajuk entry aku kali nie pasai tu la pown..hehehe....erm, 2 3 ari lepas aku p shopping ngn family aku dkt CENTER SQUARE, sg.petani...actually nak beli brg2 aku masuk u nnt..tp da alang2 nak dkt raya nie kat...borong sama byk la....hehhe.....mmg sgt penat la kan....mau nak tercabut kaki2 nie dok berjalan....dlm kul4 cm tu..kiteorg pg surau nak solat....then terus balik la pas tu.....hah???? ade nak story mory nie...mase kiteorg dok kalut beli brg kat watson...ade la sorg mamat nie...muke mmg scary hbs la....die dok usha jew kiteorg....die ikot jew mane kiteorg pg...x ke pelik gitu?? die dok pusing2 kat mama aku (nak meragut la tu) smbil mulut die dok terkumat-kamit ala2 bace mentere gitu...nsb la kiteorg adik bradik cpt sedar then tarik momito kiteorg  tu masuk dlm the store...fuh, alhamdulillah....mamat tu da cau...sbb xbrani masuk dlm the store coz ade guard....syukur kpd NYA coz sedarkan kiteorg cpt mase tu....kalu x  xtau la kan ape yg jd kat momito kiteorg tu....erm, agaknye2 yg mentera2 tu salah satu cara dorg nak pukau kot kan...haishh, mintak simpang la malaikat 44....mintak jauh la dr semua tu...AMIN.........
 p/s : berhati-hati lah semasa berada di mana jua coz peragut2 nie ade jew  kat mane2...INGAT LAH ORG YG TERSAYANG.... <3 <3

2 comments:

  1. mak aih..jenoh..btw,ang sp ka????

    ReplyDelete
  2. a'ah....pg SP...thn nie shopping kat SP...hehhe....

    ReplyDelete