I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, 27 August 2011

JiWAnG kArAt~~~

assalamualaikum to all my reader....2day i would like to be a JIWANG KARAT GIRL kejap... (senget)
utk renung-renungan~~~

Cinta kerana Allah akan membuatkan  kamu merasa tidak perlu memiliki meski pun dlm hati kamu sgt menginginkannya. Adalah bagaimana kamu bisa ikhlas ketika dia ternyata mencintai orang lain & bahkan kamu pun bisa berdoa agar mereka bisa bahagia...

BAGI yang BUJANG
Cinta ibarat kupu-kupu. Makin dikejar makin ia menghindar.Tapi bila dibiarkan ia terbang, ia akan menghampiri mu di saat yang tidak diduga. Cinta dpt membahagiakanmu tapi sering juga manusia bercakap mengenai cinta sungguh menyiksakan.
Jadi cinta itu hanya layak diberikan kepada seseorang yang istimewa yang akan kamu jadikan suami/isteri sahaja. jadi jgn lah kamu risau, bertenang sahaja, jgn terlalu terburu memiliki cinta dan pilihlah dikalangan CINTA yang TERBAIK

Bercinta memang mudah. Untuk dicintai juga memang mudah. Tapi untuk dicintai oleh orang yg kita cintai itulah yg sukar diperoleh. Satu-satunya cara agar kita memperolehi kasih sayang ialah jangan menuntut agar kita dicintai tetapi mulailah memberi kasih sayang kepada orang lain tanpa mengharapkan balasan.

Cinta bukanlah kata murah & lumrah dituturkan dari mulut ke mulut tapi cinta adalah anugerah tuhan yang indah & suci jika manusia dapat menilai kesuciannya...

Kamu tidak pernah tahu bila kamu akan jatuh cinta. Namun apabila sampai saatnya itu, raihlah dengan kedua-dua tangan mu dan jangan biarkan dia pergi dgn sejuta rasa tanda tanya dihatinya...

Kata-kata cinta yg lahir hanya sekadar dibibir & bukannya dihati mampu melumatkan seluruh jiwa raga, manakala kata-kata cinta yg lahir dari hati yg ikhlas mampu untuk mengubati segala luka di hati orang yg mendengarnya...

Kadang kala kamu tidak menghargai orang yg mencintai kamu sepenuh hati, sehinggalah kamu kehilangannya. Pada saat itu, tiada guna sesalan kerana perginya tanpa berpatah lagi.

Cinta datang kepada org yg masih mempunyai harapan walaupun mereka telah dikecewakan. Kepada mereka yang masih percaya, walaupun mereka telah dikhianati. Kepada mereka yang masih ingin mencintai, walaupun mereka telah disakiti sebelumnya & kpd mereka yang mempunyai keberanian & keyakinan utk membangunkan kembali kepercayaan.

Tuhan ciptakan 100 bahagian kasih sayang. 99 disimpan disisinya & hanya satu bahagian diturunkan ke dunia. Dengan kasih sayang yang satu bahagian itulah, makhluk saling berkasih sayang sehingga kuda mengangkat kakinya kerana takou anaknya dipijak.

Kamu tahu bahawa kamu sangat merindukan seseorang, ketika kamu memikirkannya hati mu hancur berkeping. Dan hanya mendengar kata Hi~~ darinya dapat menyatukan kembali kepingan hati tersebut.

Sungguh menyakitkan mencintai seseorang yang tidak mencintaimu, tapi lebih menyakitkan adalah mencintai seseorang & kamu tidak pernah memiliki keberanian untuk menyatakan cinta mu kepadanya.

Jangan sesekali mengucapkan SELAMAT TINGGAL jika kamu masih mahu mencuba. Jangan sesekali menyerah jika kamu masih merasa sanggup. Jangan sesekali menyatakan kamu tidak mencintainya lagi jika kamu masih tak dapat melupakannya.

Perasaan cinta itu dimulai dari mata sedangkan rasa suka dimulai dari telinga. Jadi jika kamu mahu berhenti manyukai seseorang, cukup dengan menutup telinga. Tapi apabila kamu cuba menutup mata mu dari orang yang kamu cintai cintai itu berubah menjadi titisan air mata & terus tinggal di hati mu dlm jarak waktu yang cukup lama.

Cinta sejati adalah ketika dia mencintai orang lain, dan kamu masih mampu tersenyum sambil berkata ' AKU TURUT BAHAGIA UTK MU '


Monday, 22 August 2011

Alhamdulillah....

assalamualaikum to all my reader.....

syukur alhamdulillah aku punye permohonan pinjaman PTPTN diterima.....26k...byk kot.....jenuh nak membayarnye nnt nie.....tp pape pown aku still berharap aku dpt scholarship JPA.....erm, da dpt nnt senang la sikit...aku xpayah la suruh parents aku anta duit lg da...x la menyusahkan family lg....lgpown aku bkn dr family yg senang...biase2 jew....so xdew la membebankan family sgt..kan..kan..kan...heheh.....insyaAllah aku akan try berdikari.....
PTPTN da diterima.....^____^

tp harapanku masih menggunung tinggi utk dis scholarship....hrp2 dpt.....insyaAllah....amin....


Sunday, 21 August 2011

SHOPPING..

assalamualaikum & salam 1 malaysia to all my beloved reader.... <3 <3
shopping! shopping! shopping!!!
tajuk entry aku kali nie pasai tu la pown..hehehe....erm, 2 3 ari lepas aku p shopping ngn family aku dkt CENTER SQUARE, sg.petani...actually nak beli brg2 aku masuk u nnt..tp da alang2 nak dkt raya nie kat...borong sama byk la....hehhe.....mmg sgt penat la kan....mau nak tercabut kaki2 nie dok berjalan....dlm kul4 cm tu..kiteorg pg surau nak solat....then terus balik la pas tu.....hah???? ade nak story mory nie...mase kiteorg dok kalut beli brg kat watson...ade la sorg mamat nie...muke mmg scary hbs la....die dok usha jew kiteorg....die ikot jew mane kiteorg pg...x ke pelik gitu?? die dok pusing2 kat mama aku (nak meragut la tu) smbil mulut die dok terkumat-kamit ala2 bace mentere gitu...nsb la kiteorg adik bradik cpt sedar then tarik momito kiteorg  tu masuk dlm the store...fuh, alhamdulillah....mamat tu da cau...sbb xbrani masuk dlm the store coz ade guard....syukur kpd NYA coz sedarkan kiteorg cpt mase tu....kalu x  xtau la kan ape yg jd kat momito kiteorg tu....erm, agaknye2 yg mentera2 tu salah satu cara dorg nak pukau kot kan...haishh, mintak simpang la malaikat 44....mintak jauh la dr semua tu...AMIN.........
 p/s : berhati-hati lah semasa berada di mana jua coz peragut2 nie ade jew  kat mane2...INGAT LAH ORG YG TERSAYANG.... <3 <3

Saturday, 13 August 2011

kERisiK...

assalamualaikum & salam satu malaysia to all my reader......
entry aku hari nie pasal kerisik....hehhe..biase la kan bln2 puase nie...kerisik mmg sgt diperlukan....actually aku baru jew hbs buat  kerisik nie....erm..meh nak cite sikit care2 nak buat cik kerisik nie....1stly...u all kena la jemur dulu kelape yg da siap di mesin 2....tau x kenape??? sbbnye..nak kasi die cpt sikit garing mase goreng nnt....haaa...nnt x la penat sgt kite dok kacau tu kan......kemudian....

kelape nie kite goreng dlm kuali tanpa minyak ok..igt tau...T.A.N.P.A  M.I.N.Y.A.K !!!!

then...kite bacau jew.....jgn stop dr kacau k nnt takot die hangus a.k.a. hangit pulak....nnt pahit pulak jadinye...hoho...(btol kew??? erm...btol la kot.....) kihkihkih.....

pas tu lepas kelape nie da tukar wane jd cm perang2 sikit tu tandenye...ape??? tu tandenye da siap goreng la...hehe.....then kite masukkan sikit2 dlm lesung batu...then..tumbuk la sampai lumat or pecah minyak mcm nie.

taraaaaa!!!!! hrm...nie la hasilnye yg aku buat td....kui3........
terer x?? terer x??? 
wink****



Thursday, 11 August 2011

siAp

assalamualaikum......
huh?? apew yg siap??? pelik..pelik.....erm..actually nak bg tau yg aku baru jew abs buat medical check up td...punye la lame kat hospital tu..byk bebenor procedure nye...ponat eden...(tibe2 kuar negeri 9 la pulak kan.) hehe... haa...mai nak cite sikit dari mule smpai la hbs kejew2 tu sume....
ianya bermula dlm kul 9.30 pagi td..aku pg ngn angah aku....then pg dftr bagai..bayor duit sume..then akak tu suruh aku pg x-ray...terkontang-kanting la aku pg kat bilik x-ray tu...sorg2 pulak tu..angah aku dkt ruangan menunggu...actually die nak jumpe doc...so aku wat kejew aku die buat kejew die....tu yg kena pg sorg2 tu....smpai2 jew kat bilik x-ray tu dlm 5 minit cm 2...nama aku pun dipanggil.....wOw....(first ayat yg kuar dr mulut) poyo sikit la kan sbb xpnh masuk bilik x-ray before dis......tutup2 jew pintu...pak cik ckp....dik masuk dlm nie tukar baju ea....(kena pakai baju dorg la..)...erm.....rantai2 sume bukak ea....sume bukak just pakai baju nie saje ok...terbeliak mate aku tyme...(what!!! buka sume???)) at dat tyme Allah jew tau perasaan aku cmne..takOt la kan...segan pown ade.....da la pmpn....pak cik tu laki....hahha...doa jela.....erm.....da selesai pun kan...then aku bergegas kew lokasi seterusnye utk pemeriksaan  a** k******, berat,tinggi, gigi& sume la..byk lg....hahhah.....tok tek tok tek.....dlm kul 11.45 pagi cm 2....selesai la sudah....fuh...penat giler babeng....haha..... balik2 umah terus open my beloved lappy terus update blog nie....hehehe.....hbs la sudah...sekian terima kasih daun keladi kalau ade mase jenguk2 la blog nie lg ok..... ✰◕‿◕✰

Sunday, 31 July 2011

RAMADHAN AL-MUBARAK

assalamualaikum w.b.t to all my beloved readers....
dikesempatan ini aku nak ucapkan
happy RAMADHAN AL-MUBARAK  to all my families & all muslims....
hopefully dis ramadhan will give a meaning in our lives..insyaAllah.....
so...i make it dis special to u all....
see yeaaahh.....


hasil edittan ku sendiri yg tak seberapa.....masih berjinak-jinak dlm dunia editting nie lg......





Saturday, 30 July 2011

kEriNDuAn...

assalamualaikum & salam sejahtera to all my readers..... moshi3...
entry aku kali nie agak lah kegedikan plus comel sikit2...kan..........
hehehe....sbnrnye arini aku happy sgt2 sbb da berjaya buat video utk AJKO thn nie punye...nie nak habaq bagi punye la over tahap critical...aku upload kat FB ngn YOUTUBE sekali....hahhah....bkn ape..untung2 boleh la dorg 2 lepaskan rindu kat video 2...mane la tau nnt susah nak jumpe lg...ye arr sume da bz ngn program masing2....actually aku yg rindu ngn dorg tu semua tu yg aku buat tu..hhehe...erm...rindu ngn akak2 abg2 n kwn2 kat situ...walaupun dorg 2 suke bebenor mengusik aku (ARAU BULAT....MIEN BULAT) perghh...igt smpai mati tu aku rase..hhaha...nakal doe..dorg nie....tp pape pOwn syukur la dpt kenal ngn dorg 2....lain org lain cara & perwatakan serta pembawakannye.....hahhaa....

NAH LAYAN JAP !!!!



p/s : sejuta kemaafan ingin ku pohon kepada semua AJKO 11/12 kalau ade yg terasa hati dgn video nie...vidoe nie dibuat juz utk suke2 jew..xdew mksud lain ok....btw..syg korg semua KETAT2... muaaahhhhxxx....

Wednesday, 27 July 2011

cOnfuSiNG

assalamualaikum reader sekalian...
mestikah anda tertanya2 nape tajuk entry aku mcm 2...erm...actually aku tgh pening & xpaham nie...org cakap UiTM 2 x bagus btol kew???tp akak aku ckp sijil accontancy kat situ laku..btol kew?? ke die saje jew nak sedapkan hati aku yg frust xdpt masOk UM mase 2...erm...kalu btol la xlaku..mcm mane nie....da la xbley tukar...sedih la nape msti mcm nie....10sion nyer....CGPA 3.87 tu xbgus kew smpai kasi UiTM jew....seriously i'm so sad about dat thing.....only GOD knows what I feel right nOw.....



Tuesday, 26 July 2011

GENERASI CEMERLANG PEMANGKIN TRANSFORMASI


pelik x nape title aku cam formal giler....actually aku baru jew hbs program nie kat UPM baru2 nie....program nie adalah utk komuniti santun jew....org lain xbley join....special kot...hhaha....tp ade jew beberapa org sukarelawan yg dtg tlg utk jayakan program 2....hehhehe.....best sgt sbb bley kenal ramai kawan kat sini...dpt jumpe akak2 & abg2 dr OVERSEA kwn2 yg same batch & adik2 sekalian alam dr seluruh pelusuk dunia (hiperbola di situ)...walaupun aku xserapat mcm member2 AJKO tp aku tetap njoy join program 2...mybe sbb ramai sgt kot so susah la sikit chemistry 2 nak sampai...hehhee....insyaAllah nnt lame2 rapat la kiteorg sume....suke sgt involve ngn xtvt dorg sebab die mematangkan aku sikit....hopefully aku bley join lg program2 yg KELAB SANTUN  nie buat....AMIN.....


nie UMI ngn AYAHANDA kiteorg kat  KOMUNITI SANTUN

nie plak kak aishah pengurus yayasan YAPEiM
die jgk yg handle kiteorg kalu nak buat pape aktiviti
ape nie????

soalan yg dikemukan oleh para pelajar santun kepada penceramah
hidup ibarat POKOK?????

netball team


senang cite enjoy sgt2 ngn program nie...walaupun agak sedikit bosan ngn ceramah bagai tp tanpe kite sedar bnde 2 byk kasi INPUT penting kat kite.....kan...kan..kan.... 




Sunday, 24 July 2011

IPTA

17 julai adalah detik yg plg mencabar buat semua bdk2 MATRIK & STPM...... yela...UPU punye result kuar arr beb...takOt bhai....mase 17 julai 2 aku kat KMP....ade program kat sane.....pg 2 mmg agk kalut la....kalut2 kiteorg kalut lg abg2 senior..... (abg yasir ngn abg aril) plg kalut sekali..... =P
lps dorg sume da caw pg solat jumaat...kiteorg gadis2 jelita nie cpt2 pg on9 nak chck dulu (baget2 xnak gtau kat dorg lew)...tp last2 tau jgk.gedik tol..clssmate aku ramai gler dok calling2 msg2.....tnye dpt mane....x kire lg ngn akak ngn abg aku byk kali cll tp x di angkat...hhahha....xchck lg cmne nak bg tau...so...abaikan jela...hhahaha....laptop da bertukar tgn.....aku punye turn plak chck.......
jeng
.
.
jeng
.
.
.
jeng
.
.
.
.



UITM SHAH ALAM...(accounting)
oh god...syukur alhamdulillah...walaupun xdpt u yg aku nak tp aku dpt course yg aku nak so.....its ok meh....
erm... 7 sept nie da dftr....takot ade x sbr pown ade...plus gedik sekali nk stdy kat tmpt baru..hehhehe


p/s : hopefully aku selesa stdy kat tmpt baru...arp2 x lupe daratan la ye bile dok kat shah alam 2..mesti igt asal usul ok....chaiyOOokk...

Tuesday, 12 July 2011

pEnAnG...

Akak : nak ikot p SP x?
Aku   : nak3.....da lame x p jln2..lg pOwn borinG dOk kat umh nie...
Akak : siap cpt stg kite nak pg da...
Aku   : ok bos....give me 10 minute ok.

tepat kul 2 ptg...driver (bf akak) pOwn smpai....tp aku yg xsiap2 lg....da dkt setengah jam die menunggu..hahha...sabor jela ye...i tgh pakai tudung nie...haishhh...ssh plak aku nak bntuk tudung nie wehh...arrghh..geram aku....al maklum la...aku nie baru nak berjinak2 nak pakai tudung....aku start pakai tudung pown mase dok kat martik dulu sbb roomate aku sume pakai..so sgn plak kalu x pakai....hehhee....
dlm kul 3 cm 2 baru kiteorg gerak dr rumah ku syurga ku ni...dlm perjalanan bf akak aku tnye "kite nak pg mane nie ekk(dgn muke gedik die)" "aku jwb ar pg penang (dgn muke gedik balik)" gerak punye gerak tgk2 da smpai pOwn...yup..dorg dgr ckp aku rupenye..plan da bertukar dr SP ke PENANG la pulak..kihkihkih....HELLO PENANG...i'm coming....fuh..nie 2nd tyme aku dtg penang pakai hijab bagai....mmg cabaran arr bg aku nie.....1st tyme mase dtg rombongan sekolah dulu2...hehhee..


bergambar jap.
gemOk2 gajah ini gEmOk lg pipi ku  ini...
aku & makanan ku...(tggu nak masuk cinema)


haa...aku ade cite psl PADANG KOTA..haiyoo..scary mary kot....korg bygkan la aku ngn kak aku baru nak duduk kat meja mkn da kene serbu ngn org2 jual 2...hahha...mau terkejut berOk aku...(tp..at da same tyme rase mcm artis arr plak...hahha)...dorg berebut2 suruh pg gerai dorg...adoi....kiteorg pown ikot jela....walaupun kurang selesa....hehhe...kesian sebenarnye...beli jela...

dekat pdg kota.
keboringan menunggu feri
at last dpt jgk aku naik feri nie setelah sekian lamanya....

nie la driver2 a.k.a akak aku ngn bf die
hopefully dorg nie berkekalan hingga ke akhir hayat


p/s : hopefully aku aku terus-terusan memakai hijab nie....walaupun agak sukar utk kite berubah utk jd yg lebih baik..but..i'll try my beSt...insyaAllah...amin...

Sunday, 10 July 2011

sAndWiCh....

yummy...laparnye.....tu la perkataan yg keluar dr mulut aku sekarang nie...hrm...dgn manjenye aku pg peluk mummy ckp....."ma.....lapar la....teringin nak mkn sandwich yg pelik2 tp comel"...perkataan yg keluar dr mulut aku lepas da kawan ngn mak aku smlm sbb kene tggl...yela....die pg cameron highland xbg tau....so..kena la merajuk tnde protes...kihkihkih....
a few minute ago...akak bukak peti ais then....keluarkan kotak strawberry...."ahaaa, u nie memahami la akak"..then ape lg..kiteorg mule la kejew2 gile kiteorg yg x brape nak berfaedah tp mengenyangkan.....
.
.
.
Z
A
P
-
Z
A
P

B
O
O
M
M
M
.
.
.
.

olh kerana aku suke sgt ngn strawberry nie....jadi aku banjirkan la roti 2..hehhehe

nie sesuai bg sape2 yg gemar akan sayur...hahhaa...

p/s : roti ini mampu mengenyangkan kite smpai ke mlm mybe jgk smpai keesok paginye......
 

Friday, 8 July 2011

KiLaUaN pErAk...

erm...pelik x nape title stupid cm 2...hehhe....actually aku nak bg tau mlm td dpt tgk M.DAUD KILAU secara live....waahhhh...bling bling you....suare die mmg sedap arr....aku suke la ngn die tu...xsangke plak die teringin jgk nak dtg kat PENGKALAN HULU  yg terceruk nie...hehehe...



tp...malangnye...mase aku nak tgk last performance die (lagu cek mek molek) pemandangan aku telah dihalang olh 3 org hamba allah nie ( 2 org polis gemok 1 pasukan rela) eii...geram giler...bnci tahap gaban kot...aku rakam xnmpk sgt pown MDK...nmpk dorg yg gemok2 2 jew....eii.....sgt geram!!!!!! Tp xpela rezki aku dpt tgk MDK sikit2 jew kot...mybe next tyme ade peluang lain lg kan.kan..kan...tp..pape pown dato' MDK mmg terbaik arr...mantap beb (。◕‿◕。) 

akhir kata sebelum saya menamatkan perbicaraan ini izinkan saya menyampaikan serangkap pantun (chewahh..xbley bla la kan..)

kalau ade sumur diladang,
boleh kita menumpang mandi;
kalau ade umur yg panjang ;
boleh kite berjumpa lagi.

Wednesday, 6 July 2011

IngAt laGi tAk...??

  • korg igt lg x...?
    1st tyme kite jumpe mcm mane..mase 2 sume gedik2 malu2  
    kucing...kan3....(5 minit kemudian~~~~) fikir2kan la yew.....

  • korg igt lg x...??
    aku, been, ain & ried kene kacau ngn HANTU OREN..kihkihkih..
  • korg igt lg x..???
    aku & been kene mrh ngn akak AJKO sbb pg mkn kat bang din  
    mase org tgh bace yasin kat masjid...(nakal x) hehhee..
  • korg igt x...????
    aku ngis sbb taKot hantu palsu....hahah...(stupid je)
  • korg igt lg x...?????
    kite pnh kasi nasi oren kat sorg mamat nie kat cafe bang 
    din?? hahaha....nak buat amal jariah x bertempat la  
    pulaknye....
  • korg msih igt kew...??????
    1st kite outing bape date die....(15 mei 2010_Kangar_11.30)
  • korg igt lg x..?????
    kite suke bg alasan kat cikgu nak ambik kad ATM...(tiket utk  
    keluar arr beb)
  • korg igt lg x..????
    kite just tahu KANGAR jew sbg pusat beli belah kite...(pd hal 
    C'mart kat Arau je pown..lg dkt...save baget tu.....)
  • korg igt lg x..????
    semua baju budak bilik kite pnh dibakar olh iron AIN...(baju 
    aku la yg selalu sgt jd mangse 2)
  • korg igt lg x..??????
    kite suke buat pelik...(mkn kuew teow laksa & mandi kat BB 
    waterfall)
  • korg igt lg x..??
    kite kalut dok tgk citew PIRANA..pd hal esok exam ekonomi...
   (sem 1 punyer cer nie~~~)
  • korg igt lg x..?????
    kite suke bergambar kat mane2 jnji tmpt 2 menarik kat mate 
    kite....so sweet la kite nie...kan3....
  • korg igt lg x....???????????
    kite suke gaduh ngn ridhwa....(besa la gaduh2 mnje jew 2~~~)
  • korg igt lg x....??????
    last day kite terpisah kat KMP.....aku jnji xmau ngs 
    kan...tp..xboley la.... 
'
'
'
'
haaaaaaa.....lg SATU......

  • korg igt x lg.......?????
    kite jnji nak buat reunion tp xbuat2  
    POWN....hahhaha....


KORG IGT KEW TAK NIE????
BEST KAN SAAT TU....ANDAI DAPAT DIUNDURKAN PUTARAN DUNIA....






Sunday, 3 July 2011

mY clAsSmAtE...


haaaa...nie la class aku mase kat matrik dulu...byk jgk le suka & duka yg kiteorg tempuhi bersama...ada kalanye gaduh smpai nak giler...tp bape minit la sgt....erm...xbyk bnde aku nak cite psl dorg nie...yg aku tau dorg nie mmg sgt sporting...best sgt bekerjasama ngn dorg...2 je kot yg dpt aku create psl dorg nie...jom tgk gmbr2 kenangan kami...

mase nie sambutan maulidul rasul

tyme prctice drama..giler kejap..hehhee

berehat sebentar bersama kit kat

Omioush & Liana Fatin...

Me & Cik Mima

Wana & Mimie

kami tiga sahabat yg x akan berpisah kasih walau ditelan zaman & usia...chewaahhh..

Tyme nie menang BEST ACTRESS

Para Pelakon terhormat...kui3...

majlis perpisahan D'Kuala Perlis... :'(

kami keluarga A5T5

With our mentor Cik Rahaiza...
ce cari mane satu lecturer...hehhe..

sambutan hari raya D'KMP



Saturday, 2 July 2011

mY rOOmAtE....

erm...mlm nie...aku tetibe jew rndu kat all my roomate erm.....NUR AIN ASRIL (mak), NURSHABINA JASMINE (kak long), RIDHWA HUDA MOHD RAZIN (angah kecik) & SITI NUR TIHA (usu)...aku ase nak cite sikit la pasal dorg nie...hehhe.....
ok firstly let me introduce my mum at KMP....hehehe~~~

nie ain a.k.a mak dlm bilik kiteorg...haiisshh...bgus die nie....kuat btol agama...die jd tok guru aku ajar mengaji kat KMP dulu.....hehhe.....
rindu la nak mengaji ngn kau ain.....hehehe....



ahaaaa....yg nie pulak been a.k.a kak long dlm bilik kiteorg nie...hehehe...
die nie sgt bertanggjungjawab arr cakap lu...hehe....aku plg rapat ngn die kat KMP nie....rindu gak lew nak jumpe die....hopefully dpt U same ekk kak long ~~~

.
.
.
.
Next
.
.
.


nie si angah kecik nie.....ried nama die.....hrm....xtvt aku ngn die kat KMP dulu...gaduh...hahha....tp bese la kan gaduh2 manje jew...not more than that....hrm, sekarang rndu la pulaknye....adoyai....


last but not least....tia a.k.a usu....plg bongsu dlm bilik kiteorg walaupun hakikatnye die ade adik tp kat bilik die plg lmbt lahir so kau jadi adik la yew...hahhaa.....erm....die suke bergosip...tgk jew mcm pendiam...tp...YA ALLAH...hahaha....opsss...terlebey sudah....kui3...

.
.
.
.

ni la keluarga kecil aku kat KMP
kami hidup sbg satu keluarga yg sgt rapat
aku rase kiteorg adalah bdk bilik yg sgt2 rapat kat KMP 2
ke mana saje kiteorg pg msti BERLIMA
pokok pangkalnye aku suke arr ngn dorg nie
LUV YOU ALL
MUUAAAHHHH....XOXO...


tyme nie tggu nak bergambar blok


jamuan blok (retro nyte fever)


nie baju bilik kiteorg...saje je buat utk kenang-kenangan....